Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Alza rozšiřuje nabídku o volně prodejné léky

Společnost Alza.cz, největší český e-shop, spustila vlastní lékárnu, která nabízí přes 800 volně prodejných léků. Mezi nimi jsou například Paralen, Ibalgin, Hylak Forte, ACC nebo Strepsils. Tento krok přichází v době rostoucího zájmu o nákup léků online, kde již působí například Dr. Max, Benu, Rohlík a Košík. Alza, která začínala jako internetový obchod s elektronikou, nyní pokrývá širokou paletu zboží.

Pro splnění přísných regulatorních podmínek se Alza rozhodla vybudovat vlastní interní lékárnu. Proto v první polovině roku 2024 koupila část obchodního závodu společnosti Other Corp, která provozuje lékárnu ve Zdicích. Alza tak může uspokojit potřeby zákazníků v oblasti léčby běžných onemocnění i preventivní péče. Klíčovou výhodou je rychlé doručení léků, což umožňuje zákazníkům zahájit léčbu co nejdříve.

Eliška Čeřovská, tisková mluvčí Alza.cz, potvrdila pro CzechCrunch zahájení provozu Alza Lékárny: „Snažíme se vyjít vstříc zákazníkům, kteří nejen v době nemoci nechtějí chodit do kamenné lékárny a preferují nákup odkudkoliv. Naším cílem je usnadnit jim přístup k lékům a zajistit, aby měli k dispozici vše na jednom místě. V naší online nabídce máme přibližně 850 volně prodejných léků, které lze doručit do AlzaBoxů nebo do naší pobočkové sítě.“

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Mojo AI

Štítky Alza.cz, léky, e-shop

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alza rozšiřuje nabídku o volně prodejné léky  |  Byznys  |  Zprávy  |  Trade-off – ekonomické zpravodajství

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.